Diagnostiek en advies

Je hebt een blessure of aandoening die je hindert in het dagelijks leven, werk en/of sport. Jouw Personal Fysio zal je vertellen wat er precies aan de hand is, wat je aan het probleem kunt doen en hoe lang het gaat duren om het op te lossen. Kies voor een algemeen consult of een gespecialiseerde analyse.

“Nu weet ik hoe het zit!”

Algemeen consult

Tijdens een uitgebreide intake brengen we door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek je probleem in kaart. Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is er aan de hand?
  • Hoe kom ik eraan?
  • Hoe lang gaat het duren?
  • Welke consequenties heeft het voor mij?
  • Wat is de beste oplossing voor het probleem?

Als Personal Fysio de oplossing voor je kan verzorgen krijg je uitleg over de meest efficiënte therapie en training. We bespreken welke kosten hieraan zijn verbonden en hoeveel er vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Hou je het bij een eenmalig advies, ga je voor een basisprogramma of toch liever volledig op maat? Lees hier meer over Therapie en Training.

Als je beter af bent bij een andere professional dan kunnen we je aanbevelingen doen. Personal Fysio onderhoudt een netwerk van hulpverleners die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben staan. Hierbij kun je denken aan andere specialisaties binnen de fysiotherapie zoals de manueeltherapeut, kinderfysiotherapeut of bekkenfysiotherapeut. Maar natuurlijk ook  je eigen huisarts, de arbo-arts, een sportarts, (sport)orthopeed, diëtist, of sportmasseur.

Het algemene consult kost € 54,00 en wordt vergoed door de zorgverzekeraar

Hardloopanalyse

De hardloopanalyse van Personal Fysio is bedoeld voor recreatieve hardlopers met een blessure. Wil je weten of je blessure te maken heeft met je loopstijl, schoeisel of trainingsschema? En hoe zit het eigenlijk met krachttraining? Is dat nodig voor jou?

De hardloopanalyse bestaat uit:

  • Een sportfysiotherapeutisch onderzoek en vaststelling van oorzakelijke factoren voor je blessure
  • Videoanalyse van je looppatroon
  • Een analyse van je trainingsregime
  • Het testen van de spierkracht en actieve stabiliteit van relevante gewrichten

“Genoeg mogelijkheden voor verbetering”

Na de hardloopanalyse krijg je instructie in het aanpassen van je loopstijl en trainingsschema. Aanvullende krachttraining doen? Wij vertellen je hoe!

De hardloopanalyse bestaat uit 3 consulten van een half uur, kost € 125,00 en wordt vergoed door de  zorgverzekeraar.