Wie is wie?

Daniel Muller

Het grootste gedeelte van zijn carrière heeft Daniel Muller gewerkt voor Defensie bij het Korps Mariniers en de Koninklijke Marechaussee. Daarnaast heeft hij 6 jaar als atleet deel uit gemaakt van het Nederlands Militair Vijfkampteam en op internationaal niveau sport beoefend.

Met de ervaring vanuit Defensie en de diploma’s van het CIOS en de Sportacademie op zak is zijn interesse voor fysiotherapie ontstaan. Als fysiotherapeut is hij werkzaam geweest bij praktijken waarbij zowel algemene als sport gerelateerde fysiotherapie werd beoefend. Hij heeft gewerkt met leerlingen van het CIOS, de MBO Dans opleiding, Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland en het eerste elftal van v.v. Goes.

Om meer persoonlijke en specifieke begeleiding te kunnen bieden aan zijn cliënten, heeft hij in 2012 zijn eigen praktijk Personal Fysio gestart. In samenwerking met gerenommeerde fysiotherapeuten heeft hij de combinatie weten te maken tussen Fysiotherapie en Personal-training. Daarnaast heeft hij functionele trainingen (FunctionalFit) als onderdeel van fysiotherapie en als blessure preventie geïntroduceerd bij onder andere JVOZ en Tennisteam Kapelle heren 1. Hij streeft ernaar om met zijn behandelfilosofie ieder persoon, sporter of geen sporter, op zijn eigen niveau specifiek en functioneel belastbaar te krijgen.

Daniel staat als fysiotherapeut geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie: BIG-39913361104

Christian Muller

Sinds 2004 is Christian afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna is hij het grootste gedeelte van zijn carrière werkzaam geweest als militair fysiotherapeut bij de Koninklijke Landmacht. Als operationeel fysiotherapeut heeft hij in Afghanistan verschillende nationale en internationale eenheden begeleid. Terug in Nederland  heeft hij veel ervaring opgedaan met knie- en onderbeenklachten en een extra interesse ontwikkeld in de preventie van sportblessures.

In 2012 heeft hij de Masteropleiding sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Daarmee heeft hij zich verder gespecialiseerd in het begeleiden van sporters en het toepassen van de laatste ontwikkelingen binnen de (sport)fysiotherapie. Na het verlaten van de Landmacht heeft hij in Goes deze specialisatie verder in kunnen zetten voor studenten aan de CIOS, de MBO Dansopleiding en het eerste elftal van v.v. Goes.

Als oud docent van de masteropleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht treedt hij nu nog regelmatig op als extern examinator voor de opleiding sportfysiotherapie. Daarnaast is hij sportfysiotherapeut bij de ADRZ Sportkliniek. Daar draait hij samen met een orthopedisch chirurg en een sportarts spreekuur voor sporters.

Sinds 2014 is hij mede-eigenaar van Personal Fysio en eerste aanspreekpunt voor de vestiging in Middelburg.

Christian staat als fysiotherapeut en sportfysiotherapeut geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie: BIG-19061849804

Ellen van Hoepen

Als meisje van 8 jaar wist Ellen al dat ze fysiotherapeute wilde worden. Door zelf de nodige sportblessures te hebben meegemaakt werd de interesse voor de fysiotherapie al vroeg gewekt.

Sinds 1991 is zij in het bezit van het diploma fysiotherapie. Direct aansluitend aan haar opleiding heeft zij de opleiding sportfysiotherapie gevolgd bij Bert van Wingerden en Toine van de Goolberg.

De afgelopen 29 jaar heeft zij bij verschillende sporten de begeleiding van de geblesseerden verzorgd (voetbal, korfbal, ballet, streetdance en hiphop). Waarbij naast de verzorging van de geblesseerden ook de preventie van blessures een belangrijke plek in nam.

Vanaf 1996 heeft zij zich verder gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van oncologie (kanker) patiënten en mensen met lip-en lymfoedeem. Zij is aangesloten bij het Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem.

Vanaf  1 februari 2020  versterkt  Ellen het team van Personal Fysio en werkt ze met name op de vestiging in Vlissingen.

Ellen staat als fysiotherapeut en oedeemtherapeut geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie: BIG-79033885004