Kennis is macht en kennis delen is kracht

Personal Fysio bundelt haar specialistische kennis en ervaring in scholingsproducten die waardevol zijn voor bedrijven, sportverenigingen en onderwijsinstellingen. Bij onze scholingen gaan we net iets verder dan je gewend bent. Alles is gericht op een concrete en toepasbare vertaling naar de praktijk. Na afloop moet je direct met het geleerde aan de slag kunnen.

Een lezing, workshop of zelfs een complete cursus behoort tot de mogelijkheden. Het onderwerp en de werkvorm wordt in overleg met jou bepaald.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een lezing of workshop voor je werknemers als onderdeel van je vitaliteitsprogramma. Je wilt dat je personeel meer gaat sporten maar hoe voorkom je werkverzuim door sportblessures? Personal Fysio geeft ze de tips en tools.
  • Een spreker voor je symposium, congres, beurs etc.
  • Een gastdocent voor je onderwijsinstelling.
  • Bij- en nascholing voor je trainersgilde bij je sportvereniging.

We maken er een sport van om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen onze expertises. We hebben onze tentakels en voelsprieten uitstaan bij de meest gerenommeerde bronnen als het gaat om sportmedische wetenschap en innovatie. Samenwerking met hoog aangeschreven onderwijsinstellingen zoals de Hogeschool Utrecht zorgt ervoor dat we dicht op het vuur zitten als het gaat om de laatste ontwikkelingen.

Het inhuren van een Personal Fysio voor een scholingsactiviteit kost € 98,00 per uur incl BTW

Meer inspiratie nodig? Lees ook eens één van onze blogs