Het Coronavirus; hoe gaan wij daar mee om?

We begrijpen dat je misschien twijfelt om naar je behandeling te gaan in verband met het coronavirus (COVID-19). Graag informeren wij je daarom over onze dienstverlening bij Personal Fysio. Personal Fysio volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze praktijken blijven gewoon open en de behandelingen kunnen doorgaan mits je geen verkoudheids- of griepklachten hebt. Ook wanneer je langer dan twee weken geleden in een risicogebied bent geweest, maar geen griepverschijnselen, luchtweg- of verkoudheidsklachten hebt, kan je behandeling doorgaan. Twijfel je of je naar de behandeling kunt komen? Neem dan telefonisch contact op met je eigen Personal Fysio.

Fysiotherapie op afstand
Kun je niet naar de praktijk komen, dan is fysiotherapie op afstand mogelijk. Jouw Personal Fysio kan telefonisch je voortgang bespreken en/of de nodige oefeningen via e-mail toesturen. De afspraak wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd. Krijg je aan huis fysiotherapie? Dan kan dit ook gewoon doorgaan, mits je geen verkoudheids- of griepklachten hebt. Jouw Personal Fysio geeft het bij je aan als hij/zij zelf niet in staat is om te behandelen.

Hygiƫnemaatregelen
In onze praktijken wordt extra aandacht besteed aan hygiƫne volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Was de handen na contact met desinfecterende zeep of gel;
  • Gebruik papieren doekjes;
  • Nies en hoest in de elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct na gebruik weg;
  • Schud tijdelijk geen handen om eventuele verspreiding te voorkomen, wij verwelkomen je uiteraard nog steeds met een glimlach;
  • Raak zo min mogelijk je eigen gezicht aan, met name de ogen, neus en mond.

We verzoeken je vriendelijk om je eigen handdoek mee te nemen naar de behandeling.

Heb je vragen over je behandeling?
Neem contact op met jouw Personal Fysio. https://www.personal-fysio.nl/contact/ Heb je vragen over het coronavirus? Bekijk dan de Vragen & Antwoorden pagina van het RIVM of neem dan contact op met de lokale GGD.