Personal Fysio en Sweat Healthcenter slaan de handen ineen

Dat fysiotherapie en sporten hand in hand gaan met elkaar hoeven we niet uit te leggen. Zo werken we intensief samen met de sportscholen Basic Fit in Middelburg en Beweegcentrum DOEN in Koudekerke. Sinds 1 oktober 2019 zijn we een locatie rijker, we behandelen nu ook vanuit Sweat Healthcenter in Vlissingen. Hoog tijd om eigenaresse Ingeborg Modde (45) beter te leren kennen.

Milon Cirkel

Ingeborg zit al vijfentwintig jaar in het vak en weet daardoor goed wat er in de fitnessbranche speelt. Nadat ze vijftien jaar een multifunctioneel fitnesscentrum gerund had, was ze in 2012 toe aan een nieuwe uitdaging. Ingeborg: “Iemand vertelde mij over de Milon Cirkel, een fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je spierkracht en je uithoudingsvermogen traint. En dat alles in slechts vijfendertig minuten!” Ingeborgs interesse was gewekt. Ze ging naar een Milon club in België, vroeg informatie op en ze was verkocht.

Schot in de roos

In 2013 startte Ingeborg Sweat Healthcenter in Oostburg op. Het concept met een Milon cirkel bleek een schot in de roos. “We spreken een grote groep mensen aan die zich niet aangetrokken voelen tot een traditionele sportschool. En dat is precies wat we willen… We werken slimmer en dat zorgt ervoor dat je meer resultaat ervaart in een kortere tijd”, aldus een enthousiaste Ingeborg.

Locatie Vlissingen

Sinds maart 2019 is locatie Vlissingen toegevoegd aan Sweat Healthcenter. Ingeborg: “Ik merkte dat het concept in Oostburg goed draaide en er in Vlissingen nog geen Milon Cirkel bestond. Daarom besloot ik de sprong te wagen om dit toffe concept ook in Vlissingen aan te bieden!” Dat het zo goed loopt is volgens Ingeborg te danken aan het feit dat de Milon Cirkel het gemakkelijk maakt om te bewegen: “Door het sporten eenvoudig, snel en gemakkelijk te maken zorgen we ervoor dat je het lang volhoudt. Ook wanneer je echt niet van sporten houdt.”

Moderne fysiotherapie

De verrijking van een fysiotherapiepraktijk bij Sweat Healthcenter in Vlissingen was voor Ingeborg een logische stap. Via een collega kwam ze bij Daniel en Christian terecht. Ingeborg: “Wat me het meeste aansprak aan de mannen is dat ze heel toekomstgericht werken. Het zijn moderne fysiotherapeuten die met de tijd meegaan én staan voor het actieve revalideren in de sportzaal. En die sportzaal kunnen wij dan weer mooi aanbieden.”

Korte lijntjes

Door een samenwerking met Personal Fysio hoopt Ingeborg een breder plaatje aan te bieden: “Wanneer we sporters hebben met klachten sturen we ze nu gemakkelijk door naar Daniel en Christian. En dat doen ze andersom ook! Zo proberen we iedereen met klachten zo goed mogelijk te ondersteunen. Het totaalplaatje is compleet. We zijn nu nóg beter in staat om mensen gezond, sterk en vitaal te maken.”

Meer informatie?

Personal Fysio is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur in het Sweat Healthcenter in Vlissingen. Bellen of appen voor een afspraak mag altijd. Wil je meer weten over het sporten bij Sweat Healthcenter? Neem contact op via de site en ontvang geheel vrijblijvend de startinformatie.